Seat Ibiza 2,0 GTI 16V Cupra rallybil

Ny rallybil

Jeg har sidst på året 2018 købt en noget forslidt Seat Ibiza rallybil, som jeg nu er igang med at gøre totalt klar til sæssonen 2019, hvor jeg i første omgang skal køre rallysprint. Jeg må sige, at den var meget grim og dårligt passet, og har krævet en masse arbejdstimer og penge. Den har været totalt skilt ad og fået rettet et par buler op. Den er nu blevet malet både udvendig og indvendig. Frontruder og sideruder er monteret. Så nu er den klar til at blive færdigmonteret med start i begyndelsen af næste uge. Jeg har fået en dygtig mekaniker til at hjælpe mig, så vi hurtigere kan få den startet op. Alt bliver gået igennem, både det mekaniske men også hele el-systemet. Der skal indkøbes en ny motorstyring og køres ind på rullefelt. Det bliver meget spændende og se om den har de hestekræfter, som blev opgivet ved handlen. Bilen har lige fra begyndelsen være en rallybil i Tyskland ( 1998 ) og siden gennem forskellige ejere, landet i Danmark, hvor jeg købte den. 

Når bilen er klar skal den rallysynes og herefter til et almindeligt syn.

Lørdag den 16 marts, skal jeg på rallykursus i min nye klub , HAK, i Hjørring, det glæder jeg mig meget til.

Jeg forventer, at have bilen helt klar, så jeg kan deltage i mit første løb medio maj 2019. Det bliver noget helt anderledes, end at køre baneløb. 

Kan en rallybil virkelig være så grim og forkørt?
Ny front og brugt motorhjelm er monteret, samt udskæring for de nye lukkebeslag.
Bilen er nu blevet malet, men de farvede bemalinger og striber mangler. Det pyntede meget på bilen.
Grovskitse af bemalingen. Kofanger bagerst skal selvfølgelig være grøn, og forreste hvid. Der bliver ingen streger på motorklap og tag.
Så er der monteret forrude og sideruder.
Jens Simonsen er ved at tape op for de andre farver og striber.
Lidt speciel farve og mønster, men hvorfor skal den ligne alle andre
Så er bilen klar til afprøvning på Sjælland sammen med Kurt, det glæder jeg meget til. Det pyntede meget med de hvide fælge monteret.
Desværre kom jeg ikke længere end til Horsens, fredag den 13 september, da jeg blev torpederet af en bil og blev slynget ud i autoværnet. En del skader på Golfen og på autotraileren, men heldigvis ikke på rallybilen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.08 | 21:01

Hej igen! Vi var på tur til Sæby da jeg skrev til dig. Jeg har stadig stropperne og oplys lige dit tlf. nr. på Jens-nsu@c.dk Hilsen Jens

...
07.08 | 19:35

Hej Jens.

Du må meget undskylde, at jeg først svare dig så sent, men helt ærligt, så havde jeg overset din besked.Hvis du har stropperne er jeg meget interesse

...
20.05 | 11:54

Hej! Du købte min trailer og hvis du er interesseret har jeg fundet nogle fastspændingsstropper til den. Disse stropper er konstrueret så de passer på hjulene

...
27.04 | 15:54

Det var en stor oplevelse, at se dig køre igen - du og bilen gjorde det godt😊

...
Du kan lide denne side